U heeft in uw winkel dagelijks te maken met slechthorendheid.

Slechthorende mensen zijn gebaat bij een totaal zorgconcept. Een belangrijk onderdeel van een goede hooroplossing is naast het hoorapparaat een  wek- en waarschuwingssysteem.

Met het wek- en waarschuwingssysteem is uw cliënt 24/7 veilig en bereikbaar. Het systeem wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar vanaf 35 dB gehoorverlies aan tenminste 1 revalideerbaar oor, gemeten over de frequenties 1000, 2000 en 4000 hZ.

Voor de aanvraag van een wek- en waarschuwingssysteem heeft een cliënt een functioneel voorschrift van de KNO-arts of audioloog nodig.

Voorbeelden kunnen zijn het voorkomen van een sociaal isolement, brandveiligheid en het niet kunnen horen van een deurbel of telefoon.

U kunt uw cliënt faciliteren met een brief voor de KNO-arts. Als u als audicien zelf afspraken maakt met de KNO-arts, kunt u de KNO-arts al attenderen op het functioneel voorschrift voor uw cliënt.

Voor meer informatie over het wek- en waarschuwingssysteem of over de aanvraag
en installatie daarvan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag staan wij u persoonlijk te woord.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31(0)23-5544011. Uw cliënten kunnen onze producten bekijken of uitproberen in onze showroom in Nieuw Vennep of op een van onze demo-locaties.