Bellman & Symfon neemt Multi Care Systems over

Bellman & Symfon en Multi Care Systems zijn verheugd aan te kondigen dat Multi Care Systems B.V. nu deel uitmaakt van de Bellman & Symfon-groep.

Per 1 juni 2018 verwierf Bellman & Symfon 100% van de aandelen van Multi Care Systems B.V. “Ik ben verheugd aan te kondigen dat we erin geslaagd zijn om alle ervaren medewerkers van MCS te behouden. Voor onze klanten zal hierdoor niets veranderen en gaan de zaken ongewijzigd door. MCS is een welkome aanvulling op onze reeks dochterondernemingen, waaronder het VK, de VS, Duitsland en nu Nederland “, zegt Fredrik Petersson, CEO van Bellman & Symfon Europe.

“We zijn erg enthousiast over onze gezamenlijke toekomst, die bestaat uit een versterkte financiële situatie en de lancering van veel innovatieve producten om te voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen”, zegt Leo Handgraaf, CFO bij Multi Care Systems.

Over Multi Care Systems
Multi Care Systems helpt mensen met gehoorverlies actief in het leven en de maatschappij te blijven staan. MCS werd opgericht in het jaar 1999. Multi Care Systems biedt een breed assortiment hooroplossingen, zoals luistersystemen, persoonlijke versterkers en wek- en waarschuwingssystemen. De technische medewerkers installeren de hooroplossingen persoonlijk bij de gebruikers thuis.

Over Bellman & Symfon
Bellman & Symfon uit Zweden richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met gehoor- en zorgbehoeften. Bellman werd opgericht en geregistreerd in 1989 door de ondernemer, de heer Peter Jungvid, en is in meer dan 30 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Onze mensen en partners zijn toegewijd aan deze missie en we werken nauw samen met professionals in de gezondheidszorg en audiologische experts om een beter leven mogelijk te maken voor iedereen.

Neem voor meer informatie contact op met.

1 gedachte over “Bellman & Symfon neemt Multi Care Systems over”

 1. Beste MSC
  P.M.Bennetts
  Petrus Feddesstraat 14 8861 HP Harlingen ,
  !8/3/4949j
  Jullie heb bij mij een Bellman deur system geplaatst het was ok maar de laatste tijd soms wel en soms niet nu de helemaal niet meer .waren ook geen oranje lampjes flitsen .heb de 2 batterijen vervangen maar het werkt niets graag een oplossing .
  Met Vriendelijk Groeten Mike

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven