Multi Care Systems - Listen to life

De leverancier voor hoorhulpmiddelen

Gehoorverlies en feestdagen – 9 tips

gehoorverlies en feestdagen

Het is december en de feestdagen komen er weer aan. Een leuke tijd, met feestelijke maaltijden en veel gezelligheid met familie en vrienden. Aan de andere kant worden deze dagen ook vaak als druk, stressvol en vermoeiend ervaren. Voor iemand die te maken heeft met slechthorendheid, is het een extra uitdaging om te kunnen genieten van deze dagen. Wij delen in dit artikel graag 9 tips voor gezellige en ontspannen feestdagen! 

Lees verder

We zoeken een nieuwe collega!

Multi Care Systems B.V. is een toonaangevend bedrijf dat hoor-oplossingen biedt aan mensen die doof of slechthorend zijn. De dienstverlening van MCS richt zich op optimale participatie in de maatschappij van minder goed horende mensen. De zusterorganisatie, NOIZEZZ is producent van gehoorbescherming en richt zich met haar label op de preventie van gehoorschade. Multi Care Systems zoekt ter versterking van het salesteam een enthousiaste en betrokken:

Accountmanager Zuid-Nederland – 40 uur p.w.

Lees verder

Nieuwe accountmanager Peter van Polen bij MCS

Welkom Peter van Polen!

Wij zijn heel erg blij met de komst van onze nieuwe accountmanager Peter van Polen. Peter heeft een passie voor zorg en is recent toegetreden tot het team van MCS. 

Vanuit zijn ervaring als accountmanager in verschillende branches, maar ook in ziekenhuizen en zorginstellingen heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer betrokken, hulpvaardige en oplossingsgerichte gesprekspartner.

Lees verder

NOIZEZZ en laboratorium FORMAAT bundelen krachten

formaatNOIZEZZ en laboratorium FORMAAT zijn geïntegreerd. Eshuis Holding benaderde FORMAAT vanuit de ambitie om met NOIZEZZ door te groeien naar een uitstekend georganiseerd en geoutilleerd laboratorium met Nederlands vakmanschap. FORMAAT zag de aansluiting en toegevoegde waarde. Beide laboratoria brengen met hun teams jarenlange expertise en ervaring in. NOIZEZZ op het gebied van gehoorbescherming, FORMAAT op het gebied van oorstukjes. Directeuren Petra Spigt en Haske Eshuis: “Met deze bundeling van vakkennis, ervaring en de handwerkkunde van onze oor-technieker in beide disciplines, bieden we de markt een kwalitatief uitzonderlijk hoog dienstverleningsniveau. Nationaal en internationaal.”   Lees verder

We zoeken een nieuwe collega!

Multi Care Systems B.V. is een toonaangevend bedrijf dat hoor-oplossingen biedt aan mensen die doof of slechthorend zijn. De dienstverlening van MCS richt zich op optimale participatie in de maatschappij van minder goed horende mensen. De zusterorganisatie, NOIZEZZ is producent van gehoorbescherming en richt zich met haar label op de preventie van gehoorschade. Multi Care Systems zoekt ter versterking van het salesteam een enthousiaste en betrokken:

Accountmanager Noord/Noord-Oost Nederland – 40 uur p.w.

Lees verder

Meneer van Es over zijn solo apparatuur

tekstballon meneer esInterview met een ervaringsdeskundige

Welke solo-apparatuur gebruikt u?

Ik gebruik de Bellman Domino Pro, met een neklus. Ik heb voor dit merk gekozen met name om het gebruiksgemak en de vormgeving. De mogelijkheid om de toon in te stellen van de microfoon helpt mij enorm. Ik heb vaak moeten zeggen “ik hoor je wel, maar ik versta je niet.” Dat is nu voorbij.

Lees verder

MCS ondersteunt vrijwilligerswerk in Lombok

12249604_322854491218603_6203221162292735983_nMCS mede ondersteuner vrijwilligerswerk KNO/Audiologie-team Maastricht UMC+ in Lombok

Een team vrijwilligers van de afdeling KNO/ Audiologie van het Maastricht UMC+ verricht met veel inzet prachtig werk op scholen in Lombok. Afgelopen oktober draaiden ze lokale poli’s, voor oor- en gehoorcontroles en directe behandelingen.  Lees verder

Nieuwe accountmanager Saikit Yeung bij MCS

saikitWelkom Saikit Yeung!

Wij zijn heel erg blij met de komst van onze nieuwe accountmanager Saikit Yeung. Saikit is audioloog, heeft een passie voor mensen en horen en is sinds 1 april toegetreden tot het team van MCS. Lees verder