Deurbelzender met afmetingen

Artikelnummer BE1411

Uw visite is er! Laat ze niet meer onnodig wachten. Of verwacht u een pakketje? Nooit meer een onterecht “We hebben u gemist” briefje in de brievenbus. Deze deurbel voor slechthorenden waarschuwt u zodra er wordt aangebeld. U zult geen verwacht of onverwacht bezoek meer missen met deze deurbelzender.

Deurbelzender in het kort

  • Reageert op elektronische deurbel, mechanische deurbel en/of intercom
  • 50 meter bereik afhankelijk van radiofrequentie en kenmerken van de woning
  • Werkt minstens 1 jaar op standaard batterijen
  • Inclusief montagekit (klittenband, schroef en plug)

Vergoeding vanuit basisverzekering mogelijk

Deze deurbel voor slechthorenden maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan krijgt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Hoe werkt de deurbelzender?

Deze zender maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Deze vertelt u wanneer iemand voor de deur staat, zodat u het komen en gaan in uw huis kan volgen.

De deurbelzender hangt naast uw deurbel. De ingebouwde microfoon vangt het geluid op van uw deurbel en zet deze om in een signaal voor uw ontvangers . U kunt 3 verschillende geluiden programmeren. Dit betekent dat de deurbelzender voor meerdere deuren te gebruiken is. Ook kan de deurbelzender gekoppeld worden aan een intercom.

Vervang elk jaar de batterijen om verzekerd te zijn van een betrouwbare werking.

Accessoires

U kunt de deurbelzender uitbreiden met verschillende accessoires. Waaronder een kabel voor externe activering, deurmat en een externe microfoon.

Deurbelzender naast voordeur

Download de handleiding van de BE1411 Deurbelzender

Download de medical device regulation (MDR) met belangrijke gebruikersinformatie