Artikelnummer BE1450

Draagbare ontvanger met afmetingen

U bent op enige afstand van de telefoon of voordeur en er wordt (aan)gebeld. Met of zonder hoortoestel, het geluid kan gemakkelijk gemist worden als u gefocust bezig bent. Deze draagbare ontvanger neemt u overal mee naar toe in en om uw huis. U bent niet gebonden aan een vaste plek. Zowel op zolder als in de tuin bent u op de hoogte van alle gebeurtenissen.

Draagbare ontvanger in het kort

  • Waarschuwt met lichtflitsen, gekleurde symbolen en verschillende geluiden
  • Trilkussenuitgang voor nachtelijke waarschuwingen
  • Geluidsniveau tot 93 dB
  • 50 meter bereik afhankelijk van radiofrequentie en kenmerken van de woning
  • Werkt 2 jaar op standaard batterijen
  • Inclusief montagekit voor aan de muur

Vergoeding vanuit basisverzekering mogelijk

Deze draagbare ontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan krijgt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Hoe werkt het?

Deze ontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Het waarschuwt met lichten en geluiden, bijvoorbeeld wanneer de deurbel of de telefoon overgaat, wanneer uw baby u nodig heeft of wanneer er brand ontstaat.

Het voordeel van deze ontvanger is dat u hem makkelijk meeneemt en plaatst in de ruimte waar u op dat moment bent. Zowel binnen als buiten uw huis kunt u de draagbare ontvanger gebruiken. Binnenshuis is het bereik minstens 50 meter. Het bereik buiten is afhankelijk van de kenmerken van uw woning.

De ontvanger maakt het geluid van de andere aangesloten zenders duidelijker hoorbaar. Bovendien kunt u het volume op de draagbare ontvanger aanpassen. Daarnaast geeft een aparte ledlamp op de ontvanger de signaalbron aan. Zodat u geen signaal meer mist.

Accessoires

U kunt de draagbare ontvanger uitbreiden met verschillende accessoires. Waaronder een trilkussen en een adapter.

Draagbare ontvanger op bijzettafel

Download de handleiding van de BE1450 Draagbare ontvanger

Download de medical device regulation (MDR) met belangrijke gebruikersinformatie