Flitslamp op stroom (BE1441) of flitslamp op batterijen (BE1442)

Bij een ontvangen signaal geeft de flitslamp een duidelijke flits en verlicht symbool. Zo weet u direct waar uw aandacht nodig is: de deurbel, telefoon, rookmelder of babyfoon. Keer de draaibare kop van de lamp naar de muur voor een minder intense waarschuwing.

Flitslamp in het kort

  • Waarschuwt met lichtflitsen en gekleurde symbolen
  • Voorzien van draaibare kop om flitslicht te richten
  • De flitslamp is beschikbaar op stroom of op batterijen
  • 50 meter bereik afhankelijk van radiofrequentie en kenmerken van de woning
  • BE1442: werkt 48 uur op volledig opgeladen batterijen
  • Uit te breiden met accessoires voor waarschuwingen bij oproepen van uw mobiele telefoon

Vergoeding vanuit basisverzekering mogelijk

Deze flitsontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan krijgt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Hoe werkt de flitslamp?

Deze ontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. De lamp geeft met lichtflitsen en gekleurde symbolen aan waar uw aandacht nodig is. Er zijn twee varianten van de flitslamp, namelijk op stroom en op batterijen. Het voordeel van de flitsontvanger op batterijen is dat deze overal in huis geplaatst kan worden. Het voordeel van de flitsontvanger op stroom is dat u geen batterijen hoeft op te laden.

Accessoires

U kunt de flitsontvanger uitbreiden met verschillende accessoires. Waaronder een trilschijf, mobiele telefoonsensor en telefoonkabel. Daarnaast kunt u met een wandbeugel de flitslamp aan de muur bevestigen.

Flitslamp in woonkamer

Download de handleiding van de BE1441 / BE1442 Flitsontvanger

Download de medical device regulation (MDR) met belangrijke gebruikersinformatie