“Met Solo Apparatuur verkleint u de afstand tussen u en de spreker waardoor het verstaan verbetert. Het gebruik geeft u een optimale bewegingsvrijheid.”

Solo Apparatuur voor als u iemand goed wilt kunnen verstaan. De stem van de spreker zal duidelijker te verstaan zijn, ook in grotere ruimten en gezelschappen.

Bellman Domino Pro

Domino Pro is een persoonlijk hoorsysteem dat u helpt met het beter verstaan van spraak tijdens moeilijke luistersituaties. solo apparatuurHet verbetert de prestaties van uw hoortoestellen, maar is ook een fantastische oplossing voor mensen zonder hoortoestellen die in sommige situaties moeilijkheden hebben om goed te kunnen verstaan.

Met Domino Pro kunt u actief meedoen aan een discussie of vergadering. Leg de Domino Pro zender dicht bij de geluidsbron, en deze zal de woorden rechtstreeks naar uw oren brengen – ongeacht de afstand. Probeer Domino Pro en ontdek een gemakkelijke manier om te communiceren met uw vrienden, collega`s en klasgenoten.

“Ik hoef niet meer te zeggen ik hoor u wel, maar ik versta u niet”

Zowel de zender en de ontvanger zijn uitgerust met omni-en unidirectionele microfoons (zoom). Met de zoom-microfoon, kunt u gericht naar de persoon goed luisteren en het vermindert ongewenste ruis om u heen. Met Domino Pro kunt u gemakkelijk schakelen tussen omni-en zoomfunctie met een enkele druk op de knop.

download datasheet icon

download manual icon

solo apparatuur