Wilt u ook kunnen genieten van een gesprek in een rumoerige omgeving? Of kunnen blijven communiceren in andere situaties waarin verstaan en geluid lastig zijn?

Onze luisterhulpen verduidelijken spraak en onderdrukken achtergrondlawaai zodat verstaan makkelijker wordt. De luisterhulpen zijn speciaal ontwikkeld om de prestaties van een hoortoestel te verbeteren of om luisteren in bepaalde situaties zonder hoortoestel te vergemakkelijken.

Bellman Maxi

luisterhulpenDe Bellman Maxi is een revolutionaire luisterhulp die het geluid en het verstaan in moeilijke situaties verbetert. De Maxi is speciaal ontwikkeld voor mensen die een gebruiksvriendelijke luisterhulp met grote knoppen en een duidelijke zichtbaarheid wensen. Door de speciaal gecoate behuizing worden de contactgeluiden sterk verminderd. De gebruiker wordt door de speciale DSP (Digital Sound Processing) technologie aangenaam verrast qua verstaansmogelijkheden. De Bellman Maxi filtert achtergrondgeluid en verduidelijkt de spraak.

download datasheet icondownload manual icon

Download de medical device regulation (MDR) met belangrijke gebruikersinformatie

Bellman Mino

luisterhulpenDe Bellman Mino is een digitale luisterhulp voor dagelijks gebruik. Een luisterhulp die het geluid en het verstaan in moeilijke situaties verbetert.

Super discreet. De Mino is zo klein als een moderne mobiele telefoon en kan discreet worden bewaard in uw (borst)zak.
Geweldig geluid. De Mino maakt gebruik van alle digitale High Definition Audio-technologie voor de productie van ongelooflijk helder en zuiver geluid.
Flexibel. De Mino is uitgerust met vele innovatieve technieken om u te ondersteunen met het luisteren, zelfs in zeer moeilijke situaties.

luisterhulpen