Artikelnummer BE1470

U bent op enige afstand van de telefoon of voordeur en er wordt (aan)gebeld. Met of zonder hoortoestel, het geluid wordt gemakkelijk gemist als u gefocust bezig bent. De pager neemt u overal mee naar toe in en om huis. Minder opvallend dan de ontvan­gers met flits (wekker, draagbare ontvanger en flitslamp) maar net zo efficiënt.

Pager in het kort

  • Waarschuwt met trillingen en verlicht symbool
  • Draag aan uw kleding of in uw zak
  • 50 meter bereik afhankelijk van radiofrequentie en kenmerken van de woning
  • 2 tot 3 weken gebruiksduur bij alkalinebatterij

Vergoeding vanuit basisverzekering mogelijk

Deze trilontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan krijgt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Hoe werkt de pager?

Deze ontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog houdt. Een pager geeft u nog meer vrijheid in en om huis omdat u deze altijd bij u draagt.

Het voordeel van een pager ten opzichte van de flitslamp is dat u niet in dezelfde kamer hoeft te zijn om gewaarschuwd te worden. De trilontvanger informeert u met trillingen en een verlicht symbool wanneer een zender wordt geactiveerd. De pager is klein, licht en draagt u in uw zak of aan uw riem. ’s Nachts kunt u het trilkussen aansluiten op het laadaccessoire.

Accessoires

Breid de pager uit met verschillende accessoires. Waaronder een pageroplader en een trilschijf.

Download de handleiding van de BE1470 Pager

Download de medical device regulation (MDR) met belangrijke gebruikersinformatie