BE1431

Een gezellig telefoongesprek missen is jammer maar niet onoverkomelijk. Maar wat als uw beller u nodig heeft vanwe­ge een onvoorziene situatie? De telefoonzender zorgt dat u bereikbaar blijft.

Telefoonzender in het kort

  • Geeft een signaal aan uw ontvangers als de telefoon gaat
  • 50 meter bereik afhankelijk van radiofrequentie en kenmerken van de woning
  • Werkt minstens 1 jaar op standaard batterijen
  • Kan gebruikt worden als deurbelzender
  • Uit te breiden met accessoires

Vergoeding vanuit basisverzekering mogelijk

Deze telefoonzender maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan krijgt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Hoe werkt het?

Deze zender maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. De telefoonzender hangt bij uw telefoon. De ingebouwde microfoon vangt het geluid op van uw telefoon en zet deze om in een signaal voor uw ontvangers. De telefoonzender kan indien gewenst ook gebruikt worden als deurbelzender. De telefoonzender beschikt over 3 afzonderlijke activeringen en kan ook worden aangepast voor verschillende andere toepassingen. Zoals waarschuwingen bij oproepen van uw mobiele telefoon, bij het openen van deuren en/of ramen en gebruik van de contactmat. Vervang elk jaar de batterijen om verzekerd te zijn van een betrouwbare werking.

Telefoonzender inhoud doos

Accessoires

Breid de telefoonzender uit met diverse accessoires. Zoals een mobiele telefoonsensor voor meldingen van uw mobiel. Het magnetisch contact waarschuwt bij het openen van een deur of raam. De contactmat waarschuwt wanneer iemand uit bed stapt of een kamer betreedt.

Download de handleiding van de BE1431 Telefoonzender.

Download de medical device regulation (MDR) met belangrijke gebruikersinformatie.