Wekkers voor doven en slechthorenden

Bellman wekker Visit

Artikelnummer BE1580

Vertrouw op onze Visit wek­ker. Door de wekker voor slechthorenden bent u verzekerd van een goede nachtrust en u zult geen signaal meer missen. U wordt gewekt door geluid, flits en/of het bijgeleverde trilkussen.

Wekker in het kort

  • Wekt door hard geluid, lichtflitsen en trillingen via het trilkussen
  • Inclusief trilkussen
  • Uit te breiden met accessoires
  • Backupbatterijen bij stroomuitval
  • Backupbatterijen werken 24 uur indien volledig opgeladen

Vergoeding vanuit basisverzekering mogelijk

Deze wekker maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem , waarmee u uw huis in het oog kan houden. Bent u slechthorend of doof? Dan krijgt u een wek- en waarschuwingssysteem vergoed vanuit de basisverzekering als u voldoet aan de vergoedingsregels van uw zorgverzekeraar.

Hoe werkt de wekker voor slechthorenden?

Deze ontvanger maakt deel uit van het Visit bereikbaarheids- en veiligheidssysteem, ook wel bekend als het wek- en waarschuwingssysteem, waarmee u uw huis in het oog kan houden. Deze wekker maakt u wakker met een luid alarm, knipperende lichten en trillingen van het trilkussen wanneer het tijd is om op te staan. Hij zal u ook wekken als de deurbel of de telefoon gaat, als de baby aandacht nodig heeft of als de rookmelder afgaat.

U zult zich niet verslapen met deze wekker. Door middel van geluid, lichtflitsen en trillingen van het bijgeleverde trilkussen wordt u gegarandeerd wakker. De wektoon bouwt op tot 100 dB. Met de slimme sluimerknop wordt u opnieuw gewekt met intervallen van 9 tot 2 minuten. Het grote display is voorzien van een aanpasbaar achtergrondlicht. ’s Nachts vindt u door het nachtlampje makkelijk de weg terug naar bed.

Accessoires

U kunt de wekker uitbreiden met verschillende accessoires. Waaronder een trilschijf en een mobiele telefoonsensor.


Bellman wekker pro

Deze wekker wekt u d.m.v. heldere flitslampen, een krachtige trilschijf en een extra hard alarm tot 100 dB. De Bellman wekker pro is een op zichzelf staande wekker en maakt geen onderdeel uit van het Visit wek- en waarschuwingssysteem.

Bellman wekker pro

Vibio draagbare wekker

Vibio is een draadloos trilkussen dat via Bluetooth verbinding maakt met uw mobiele telefoon. Het wordt geleverd met een gratis app waarmee u meerdere alarmen kan maken, trillingsvermogen kan kiezen en meldingen van oproepen of berichten kan toestaan. Vibio is de ideale draagbare wekker voor diepe slapers en mensen met gehoorverlies.


Sonic Shaker reistrilwekker

De Sonic Shaker Reistrilwekker voor slechthorenden heeft een zeer krachtige trilfunctie zodat u ook op reis altijd gewekt kunt worden. Het opklapbare display maakt deze wekker breed inzetbaar.

Sonic Shaker reistrilwekker

Stel de wektijd in, klap het schermpje in en leg de wekker als trilschrijf onder uw kussen. U wordt gegarandeerd wakker getrild op de gewenste tijd. Het digitale display van de Sonic shaker is voorzien van nachtverlichting, zodat u ook in het donker de tijd kunt lezen.